Themadagen

Miranda van de Schuur Coaching (Paardenplezier) en Caja&Co slaan de handen in één en organiseren samen bijzondere themadagen in 2020. Deze maandelijkse themadagen zijn los van elkaar te volgen, maar vormen tevens een mooie reeks van dagen waarin je gericht kunt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Als hoogsensitief  persoon is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en jezelf te blijven ontwikkelen. De meeste HSP’s zorgen beter voor anderen dan dat ze voor zichzelf zorgen. De eigen behoeftes en wensen komen vaak op de laatste plaats.

Om deze reden bieden wij themadagen waarin jouw ontwikkelingsthema’s centraal staan en jij je volledig kunt focussen op jezelf. Alleen als je goed voor jezelf zorgt, ben je in staat voor anderen te zorgen!

Themadag 1: Zet jezelf op 1 in 2020

Op 15 januari start we de reeks themadagen met de themadag ‘Zet jezelf op 1 in 2020’. Krijg inzicht in je eigen behoeftes en wensen voor 2020 en leer hoe je jezelf vaker op de eerste plaats kan zetten!

De feestdagen zijn achter de rug. Het “normale” leven is weer begonnen. Maar wat dan? Op de automatische piloot weer verder met je leven? Of even stilstaan bij wat jij belangrijk vindt komend jaar? Wat is jouw intentie voor 2020? Wat wil je voelen en ervaren komend jaar? Wie wil je zijn? En hoe ga je dat bereiken? Wat heb je nodig? Wat of wie ga je loslaten? Wat houd je tegen om ruimte voor jezelf te creëren?

Resultaat aan het eind van de workshop:
– Je hebt een goede start van het nieuwe jaar gemaakt
– Je hebt je intentie gezet voor 2020
– Je weet wat je wilt voelen, ervaren en wie je wilt zijn
– Je hebt een concreet plan waar jij komend jaar mee aan de slag kan

Tijdens deze themadag werken we met de paarden om tot inzichten te komen. We gebruiken praktische en doelgerichte oefeningen om jou te helpen prioriteit van jezelf te maken.

Alle themadagen op een rij
15 januari 2020: Zet jezelf op 1 in 2020. Maak prioriteit van jezelf!
5 februari 2020: Balanceren kun je leren. Hoe blijf je beter in balans op je werk?
18 maart 2020: Haal meer uit jezelf. Zet je talenten in en haal meer plezier uit je werk!

Praktisch
Datum: 15 januari 2020
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Moordrecht
Kosten: € 299,- ex btw (incl. btw voor particulieren)

Deze themadag is onderdeel van een reeks themadagen. Bij de volgende themadag die je bij ons volgt, krijg je 10% korting.
Heb je behoefte aan individuele coaching na de themadag, dan ontvang je 10% korting. De coaching dient plaats te vinden binnen 6 maanden na de gevolgde themadag.

Bij aanmelding via onderstaande knop word je doorgelinkt naar de site van Paardenplezier.

Themadag 2: Hoe blijf je in balans op je werk?

Werk kan een behoorlijke uitdaging zijn. Niet alleen werkinhoudelijk, maar ook de omgang met verschillende collega’s, drukte in de kantoortuin, een manager die je op de huid zit of een leidinggevende die jou niet begrijpt. Veel mensen raken uit balans door hun werk, door hoe ze omgaan met stress maar ook omdat ze niet op tijd grenzen aangeven. Of door de druk die ze zichzelf opleggen en altijd alles goed willen doen, door alle ballen in de lucht willen houden. In balans blijven is dan een uitdaging. En alleen als je in balans bent, functioneer je het meest optimaal.

Wil jij ook je balans vinden in je werk en ontdekken wanneer jij op je best bent?
Wat is daar voor nodig? Welke omstandigheden zijn daar voor nodig? En hoe kun je deze voor jezelf creëren? Weet jij wat jou energie geeft en wat jou energie kost? Kun je makkelijk grenzen aangeven om in balans te blijven? Of ben jij diegene die alle gaten dicht loopt het werk. Of ben jij erg loyaal aan je werkgever, maar niet loyaal aan jezelf?

Je bent echt niet de enige! En het goede nieuws is, dat je er wat aan kunt doen. Want balanceren kun je leren!
Tijdens de themadag ‘Hoe blijf je beter in balans op je werk’ helpen wij jou, samen met de paarden, om jouw balans terug te vinden.
We werken aan lichaamsbewustzijn. Hoe merk je dat je uit balans bent? We onderzoeken wat jou energie geeft en wat jou energie kost. Wat kun je anders doen op je werk, zodat je beter in balans kan blijven? Hoe kun je beter of anders je grenzen aangeven?
Deze dag is helemaal voor jou om weer even terug te keren naar jezelf. Jouw balans zoeken en hervinden.

Resultaat aan het eind van de workshop:
– Je weet wat jou uit balans brengt
– Je hebt inzicht in wat jou energie geeft en energie kost
– Je bent beter in staat grenzen aan te geven
– Je kunt doelgerichte acties nemen om in balans te blijven
– Je hebt geleerd dat balanceren continue aandacht vraagt

Voor wie?
Voor mannen en vrouwen die hun balans willen terugvinden na een burn-out.
Of juist een burn-out of stress willen voorkomen.
Mannen en vrouwen die hoogsensitieve kenmerken hebben.
Voor iedereen die zijn balans even kwijt is.
En voor iedereen die wil leren balanceren.

Tijdens deze themadag werken we met de paarden om tot inzichten te komen. We gebruiken yoga en mindfulness oefeningen om jou te helpen je balans te vinden en te houden.

Praktisch
Datum: 5 februari 2020
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Moordrecht
Kosten: € 299,- ex btw (incl. btw voor particulieren)

Deze themadag is onderdeel van een reeks themadagen. Bij de volgende themadag die je bij ons volgt, krijg je 10% korting.
Heb je behoefte aan individuele coaching na de themadag, dan ontvang je 10% korting. De coaching dient plaats te vinden binnen 6 maanden na de gevolgde themadag.

Bij aanmelding via onderstaande knop word je doorgelinkt naar de site van Paardenplezier.

Schrijf je in voor één van de themadagen!