Themadagen

Miranda van de Schuur Coaching en Caja&Co slaan de handen in één en organiseren samen bijzondere themadagen in 2020. Deze maandelijkse themadagen zijn los van elkaar te volgen, maar vormen tevens een mooie reeks van dagen waarin je gericht kunt werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Als hoogsensitief  persoon is het extra belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en jezelf te blijven ontwikkelen. De meeste HSP’s zorgen beter voor anderen dan dat ze voor zichzelf zorgen. De eigen behoeftes en wensen komen op de laatste plaats.

Daarom starten we op 15 januari met de themadag ‘Zet jezelf op 1 in 2020’. Krijg inzicht in je eigen behoeftes en wensen voor 2020 en leer hoe je jezelf vaker op de eerste plaats kan zetten!

De feestdagen zijn achter de rug. Het “normale” leven is weer begonnen. Maar wat dan? Op de automatische piloot weer verder met je leven? Of even stilstaan bij wat jij belangrijk vindt komend jaar? Wat is jouw intentie voor 2020? Wat wil je voelen en ervaren komend jaar? Wie wil je zijn? En hoe ga je dat bereiken? Wat heb je nodig? Wat of wie ga je loslaten? Wat houd je tegen om ruimte voor jezelf te creëren?

Resultaat aan het eind van de workshop:
– Je hebt een goede start van het nieuwe jaar gemaakt
– Je hebt je intentie gezet voor 2020
– Je weet wat je wilt voelen, ervaren en wie je wilt zijn
– Je hebt een concreet plan waar jij komend jaar mee aan de slag kan

Tijdens deze themadag werken we met de paarden om tot inzichten te komen. We gebruiken praktische en doelgerichte oefeningen om jou te helpen prioriteit van jezelf te maken.

Alle themadagen op een rij
15 januari 2020: Zet jezelf op 1 in 2020. Maak prioriteit van jezelf!
5 februari 2020: Balanceren kun je leren. Hoe blijf je beter in balans op je werk?
18 maart 2020: Haal meer uit jezelf. Zet je talenten in en haal meer plezier uit je werk!

Praktisch
Datum: 15 januari 2020
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Moordrecht
Kosten: € 299,- ex btw (incl. btw voor particulieren)

Deze themadag is onderdeel van een reeks themadagen. Bij de volgende themadag die je bij ons volgt, krijg je 10% korting.
Heb je behoefte aan individuele coaching na de themadag, dan ontvang je 10% korting. De coaching dient plaats te vinden binnen 6 maanden na de gevolgde themadag.

Meer informatie over de themadagen in februari en maart volgen snel!

Schrijf je in voor de themadag!