Caja&Co

Voor een persoonlijk advies:

06 82 25 72 33

Teams

 

Teambuilding

Op zoek naar een bijzonder teamuitje met een grote impact in de regio Den Haag of Dordrecht? Zoek dan niet verder! Teambuilding met paarden is een bijzonder effectieve manier om teams beter te laten samenwerken, elkaar op een andere manier te leren kennen en beter te leren communiceren.

Tijdens het intakegesprek bepaal jij als manager welke doelstellingen behaald moeten worden tijdens de teambuilding. Gezamenlijk maken we een op maat gemaakt programma met activiteiten die aansluiten bij het team en de doelstellingen.

 

 

Zoek je nog meer verdieping in je team, dan kunnen we de persoonstyperingen volgens Jung inzetten om meer inzicht te krijgen in de persoonlijkheden en het voorkeursgedrag in het team.

Een teamsessie kan eenmalig plaatsvinden, maar ook langere trajecten waarbij de nadruk ligt op duurzame ontwikkeling van het team, valt binnen de mogelijkheden.

 

Een teamuitje van een halve dag of hele dag is mogelijk op onze locaties in Den Haag en Sliedrecht. Andere locaties in Nederland zijn mogelijk in overleg.

Afhankelijk van de doelstellingen en behoeftes van het team kan een sessie bestaan uit activiteiten met paarden of de Jungiaanse persoonstyperingen, de Jungian Type Index (JTI). Een combinatie is ook mogelijk in een teambuildingssessie van 1 dag.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor jouw team via 06-82257233 of info@cajaco.nl.

Teambuilding met de hulp van paarden

De paardenkudde is een beeldende metafoor van een optimaal functionerend team.

De activiteiten die door het team tijdens de teambuilding wordt uitgevoerd, is direct terug te vertalen naar de situatie op de werkvloer. Het team krijgt van het paard directe oordeelloze feedback, waardoor de onderlinge dynamiek en de patronen binnen het team zichtbaar worden.  Het team zal zich bewust worden van wat goed werkt binnen het team en wat minder goed werkt. Na een gezamenlijke reflectie, gefaciliteerd door de coach, gaat het team direct weer aan de slag om de door het team aangedragen oplossingen in de praktijk te brengen.

In het samenwerken met paarden is (persoonlijk) leiderschap van belang en daardoor is coaching met de hulp van een paard ook zeer effectief bij leiderschaps- en managementvraagstukken.

Teamtraining met Jungian Type Index (JTI)

Een teamsessie op basis van de Jungiaanse persoonstyperingen is een training waarbij de nadruk ligt op het verkrijgen van meer inzicht in de persoonlijkheidsprofielen van de teamleden. Het JTI profiel van de teamleden geeft inzicht in de verschillende voorkeuren wat betreft communicatie, samenwerking, omgang met conflicten, leiderschapsstijl en omgang met stress.

Tijdens de training ontdekt het team op een speelse manier wat ieders voorkeuren zijn en welk effect dat heeft op de onderlinge samenwerking en communicatie. Het geeft inzicht in de diversiteit van het team en toont aan dat er geen goed of fout JTI profiel is, maar dat je elkaar nodig hebt om een optimaal functionerend team te worden.

 

 

Teamcoaching

Een traject waarbij een team en een manager gedurende langere tijd begeleid worden is momenteel nog in ontwikkeling.

Over Caja&Co

Praktische informatie

© Caja&Co. Alle rechten voorbehouden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aangesloten bij:

KREAC Level 1