Caja&Co

Voor een persoonlijk advies:

06 82 25 72 33

Recencies

 

Individueel

 

Manon Pernot, VP HR

“Wat een mooie ervaring, een ochtend paardencoaching met Caja en haar prachtige paard: de eerste ontmoeting en het aftasten, de opdrachten die veel inzicht geven en de rol die het paard daarin speelt. En natuurlijk de rustige en professionele begeleiding van Caja ”

 

Saskia, adviseur

“Al langer liep ik met twijfel en vragen in mijn hoofd op het gebied van loopbaan, inhoud werk, voldoening, balans werk versus privé. En wat wil ik nu eigenlijk echt? Toen de zomeraanbieding van Caja&Co op LinkedIn voorbij kwam besloot ik op deze uitnodiging in te gaan. Ik heb nagenoeg geen ervaring met paarden en ben er zelfs een beetje bang van.

Mijn angst was al snel na de kennismaking met Sallisto, mijn coach en groot paard, verdwenen. Met veel geduld en vriendelijkheid heeft ze mij een paar dingen duidelijk gemaakt waar het echt om draait. Ze liet zich niet afleiden door allerlei randzaken en ruis die ik zelf inbracht in de oefeningen die we uitvoerden. Ze wees mij op de kern waar het om ging. Het is daarmee niet direct opgelost maar het heeft me bewust gemaakt waardoor ik mijn situatie anders ben gaan zien en benaderen. Het heeft me dichter bij mezelf gebracht en geeft houvast om keuzes te maken die beter bij mij passen.”

 

Coen Uyl, Begeleider ASVZ

“Ik heb een coaching gehad met behulp van paarden bij Caja&Co. Ik was wat sceptisch maar het bleek een erg prettige en zeer effectieve coachingstechniek te zijn! Een aanrader voor eenieder die zichzelf wil verbeteren en/of behoefte heeft aan reflectie. #‎goedeinzichtenopgedaan"

 

Eveline van Hekezen, eigenaar Aeden Zorg advies

“Ik heb bij Caja & Co kennis kunnen maken met coach sessie met paarden.

Dit was een hele leuke en nieuwe ervaring voor mij. Caja is een persoon die alle tijd neemt om met jou de leerpunten voor de coach sessie door te nemen. Zij zorgt ervoor dat je zelf ervaart en ziet wat gebeurt tijdens de sessie met het paard. Een hele leuke en inspirerende manier voor coachen, even uit je comfort zone. Echt een aanrader!!”

 

Hiske Gude, Client Partner Franklin Covey

“Het was geweldig hoe Caja van een afstand observeerde wat gebeurde in interactie met het paard en dat op een manier terugkoppelde die mij vooral zelf aan het denken zette hoe dit zich verhoudt tot gedrag en keuzes in mijn werk. Ook kon ik in deze werkvorm direct met een oud patroon breken en een nieuw pad bewandelen, dat maakt deze vorm van coaching heel direct en effectief.”

 

Anika Groen, begeleider in de zorg

"Wat een verhelderende ervaring. Het JTI profiel heeft mij inzichten gegeven die ik kan gebruiken zowel op mijn werk als privé. Echt een aanrader!"

 

Anoniem

"Zeer kundige en warme begeleiding van Caja.

Caja verstaat de kunst je zelf te laten ervaren en interpreteren wat er gebeurt in de interactie tussen jou en het paard. Ze creëert precies die veilige ruimte die nodig is voor een diep ervaren inzicht. In 1 sessie had ik een zeer verhelderend en verrassend antwoord op mijn vraag."

 

 

Teams

 

Team Gemeente Rotterdam

“De sessie is laagdrempelig en leerzaam. Zeker ook een aanrader voor mensen die ontzag hebben voor paarden; want wie weet, ga je naar huis als paarden-fan. Nuttige en sfeervolle teambuilding-activiteit.”

 

Greg Kesel, Business Unit Director

“This is an amazing session that moves any team out of their normal comfort zone and routines to show how team work can be used to achieve an unconventional goal.  Well worth the day.”

 

Kris Ferguson, Regional Sales Manager APAC

“An innovative and inclusive approach to team building.”

 

 

Workshops

 

Paula de Bruijn, Kynologisch instructeur

“Het was echt een eye-opener. En het mooie was dat je je eigen tijd kon nemen die je nodig had. Wat een respect! Alles was goed en niks verkeerd.”

 

Helma Joosse, Docent

"Het programma was afwisselend, op vragen werd goed ingegaan en jullie wisten veel goede vragen aan ons te stellen waardoor we aangezet werden tot nadenken over onszelf. Jullie vulden elkaar goed aan!"

 

Anoniem

"De uitleg van het persoonlijkheidsprofiel volgens de Jungian Type Index was interessant en leerzaam, veel zaken om wat meer bij stil te staan over jezelf. Dit namen we de hele dag mee zodat er ook echt iets mee werd gedaan en we daardoor ook verder konden komen. Bijzonder vond ik het feedbackspel, zowel dat mensen die jou niet kennen toch veel hele goede en rake feedback geven en dat de feedback die je zelf geeft vaak ook redelijk klopt aan mensen die je niet kent. Natuurlijk waren de rondjes bij de paarden mooi en bijzonder en al met al brengt zo’n dag veel op gang waar je over kan nadenken en mee aan de slag kan."

 

Over Caja&Co

Praktische informatie

© Caja&Co. Alle rechten voorbehouden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aangesloten bij:

KREAC Level 1