Caja&Co

Voor een persoonlijk advies:

06 82 25 72 33

Over Caja&Co in Dordrecht

 

Mijn verhaal

Authenticiteit speelt een belangrijke rol in mijn leven; een leven leiden dat bij mij past, dingen doen die voor mij kloppen en leven vanuit mijn eigen waarden en normen. Niet altijd makkelijk, maar wel alle moeite waard! Door schade en schande (lees: verkeerde studiekeuze, een scheiding en een burn-out) ben ik wijzer geworden en nog steeds leer ik elke dag bij. Leren omgaan met mijn hoog sensitiviteit in combinatie met een drukke baan als HR manager in het bedrijfsleven was een uitdaging. Ook hierdoor kwam ik dichterbij mezelf en weet ik beter wat ik wel en wat ik niet wil in het leven. Het runnen van mijn eigen bedrijf geeft me veel vrijheid om mijn werk en leven passend in te vullen.

 

 

 

Als leiderschapscoach gaat de ontwikkeling van leidinggevenden en managers mij aan het hart. Door anderen te helpen ontwikkelen tot authentiek leiders ben ik in staat om een grote impact te hebben op de effectiviteit en efficiency van teams en organisaties.

Ik heb een grote voorliefde voor Afrika en met name Namibië. Sinds ik voor het eerst op vakantie ging naar Namibië in 2004 heb ik mijn hart verloren aan dat land en kom ik er met regelmaat terug. Het is mijn droom om in Namibië te kunnen coachen en trainen in de natuur en met de hulp van paarden.

 

Opleidingen en werkervaring

Niet alleen mijn opleidingen, maar ook de ruim 18 jaar werkervaring in Human Resources binnen verschillende bedrijven hebben bijgedragen aan een goede basis voor mijn eigen coach praktijk. Ik heb in het bedrijfsleven veel ervaring opgedaan in het coachen van het management, medewerkers en teams, waaronder management development programma’s en tijdens veranderingstrajecten.

Ook de jaren daarvoor, waarin ik gewerkt heb als HR adviseur in de kinderopvang en de sociale werkvoorziening,  hebben bijgedragen aan mijn rijke ervaring in het werken met mensen en organisaties.

 

Ik ben opgeleid tot NLP Master Practitioner en ben geaccrediteerd voor de persoonstypering volgens de Jungian Type Index. Daarnaast heb ik de 2 jarige opleiding tot equine assisted coach level 2 gevolgd bij Educatief Centrum Keulseweg (www.keulseweg.nl), de enige door NOBCO/EMCC geaccrediteerde opleiding binnen Nederland voor paardencoaching.

Ik ben geregistreerd bij het kwaliteitsregister voor de equine assisted coach, te weten KREAC en tevens aangesloten bij de NOBCO.

 

Het team waarmee ik samenwerk

Het ‘& Co’ deel van Caja&Co staat voor de paarden waar ik mee werk in Sliedrecht. De paarden fungeren als co coach tijdens de individuele - en team sessies.

‘& Co’ staat ook voor het vaste team van andere coaches en trainers waar ik graag mee samenwerk. Deze coaches delen dezelfde waarden, normen, deskundigheid en professionaliteit als waar ik voor sta. Dit waarborgt de continuïteit van de sessies en garandeert het maatwerk wat geleverd kan worden in samenwerking met andere professionals.

 

Over Caja&Co

Praktische informatie

© Caja&Co. Alle rechten voorbehouden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aangesloten bij:

KREAC Level 1