Leiderschapscoaching

Ontwikkel jezelf als leider

Leidinggeven is niet altijd makkelijk. Als manager ben je niet alleen verantwoordelijk voor het behalen van de teamresultaten, maar ook verantwoordelijk voor het faciliteren van de ontwikkeling van je team. Dat vergt veel inzicht in jezelf, de leiderschapsstijlen die je toepast, een groot zelfbewustzijn en goede sociale vaardigheden.

Leiderschapscoaching: haal het beste uit jezelf

Worstel jij wel eens als leidinggevende? En weet je niet goed hoe je eruit moet komen of waar je moet beginnen?

Leiderschapscoaching helpt je om de zaken die je lastig vindt, beter te begrijpen. Je groeit in je leiderschap door nieuwe vaardigheden en leiderschapsstijlen te leren, die je direct kunt toepassen in je werk. Zo leer je het beste te halen uit jezelf, en daardoor ook uit je team!

Je leert

  • Feedback geven op een goede manier

  • Werkdruk beheersen

  • Conflicten binnen het team constructief oplossen

  • Medewerkers meekrijgen met veranderingen

  • Makkelijker delegeren

  • Met meer rust en vanuit balans leidinggeven

  • Je medewerkers helpen om zich verder te ontwikkelen

Altijd zinvol

Werken aan je ontwikkeling als leidinggevende is niet alleen belangrijk tijdens een verandering, een reorganisatie of een turbulente tijd. Als alles goed gaat, is het ook belangrijk om dat succes vast te houden.

Werkwijze en methoden

In intensieve sessies van 1,5 tot 2 uur coach ik leidinggevenden, managers en projectmanagers die het beste uit zichzelf en uit hun team willen halen. Hiervoor maak ik onder andere gebruik van:

Waar?

Ik ben werkzaam in de regio Drechtsteden, Rotterdam en regio Den Haag. Voor mijn coachsessies maak ik gebruik van de locaties van Het Coachhuis.

Ben jij beginnend leidinggevende?

Dan heb ik een speciaal programma voor jou

Hoofd, hart en lichaam

3 elementen die steeds terugkomen in mijn aanpak als leiderschapscoach zijn hoofd, hart en lichaam. Pas als deze 3 op één lijn liggen, ben jij in balans, congruent en kun je het beste uit jezelf halen!

Hoofd

Hoe zit jouw brein in elkaar? Welke overtuigingen, gedachten en blokkades staan je in de weg? Waar ben je goed in? Wat zijn je onontdekte talenten? Wat is je persoonlijkheidsprofiel? En wat is je leiderschapsstijl?

Hart

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat is jouw hogere doel in het leven? Wat vind je belangrijk, wat zijn je waarden? Krijgen deze elementen voldoende speelruimte in jouw rol als leidinggevende?

Lichaam

Hoe lichaamsbewust ben je? Kom je authentiek over op anderen en hoe kun je dat eventueel verbeteren? Ben je in staat je lichaam in te zetten om je geest te beïnvloeden om bijvoorbeeld meer ontspannen of zelfverzekerd te worden?

Pakket A: Inzicht in je leiderschapsstijl

✔ 1 coachsessie van 2 uur à € 200,-
✔ Leiderschapsstijlen test à € 100,-

Totaal € 300,-

VOOR PARTICULIEREN:

Totaal € 240,-

Aanvragen

Pakket B: Leren leidinggeven met hoofd & hart

✔ Intake van 1,5 uur à € 150,-
✔ 3 coachsessies van 2 uur à € 600,-
✔ Leiderschapsstijlen test à € 100,-

Totaal € 850,-

VOOR PARTICULIEREN:

Totaal € 680,- 

Aanvragen

Pakket C: Leren leidinggeven met hoofd & hart INTENSIEF

✔ Intake van 1,5 uur à € 150,-
✔ 5 coachsessies van 2 uur à € 1.000,-
✔ Leiderschapsstijlen test à € 100,-

Totaal € 1.250,-

VOOR PARTICULIEREN:

Totaal € 999,-

Aanvragen

“Het was geweldig hoe Caja van een afstand observeerde wat gebeurde in interactie met het paard en dat op een manier terugkoppelde die mij vooral zelf aan het denken zette hoe dit zich verhoudt tot gedrag en keuzes in mijn werk. Ook kon ik in deze werkvorm direct met een oud patroon breken en een nieuw pad bewandelen, dat maakt deze vorm van coaching heel direct en effectief”.

Hiske Gude, Client Partner Franklin Covey

“Al langer liep ik met twijfel en vragen in mijn hoofd op het gebied van loopbaan, inhoud werk, voldoening, balans werk versus privé. En wat wil ik nu eigenlijk echt? Toen de zomeraanbieding van Caja&Co op LinkedIn voorbij kwam besloot ik op deze uitnodiging in te gaan. Ik heb nagenoeg geen ervaring met paarden en ben er zelfs een beetje bang van.

Mijn angst was al snel na de kennismaking met Sallisto, mijn coach en groot paard, verdwenen. Met veel geduld en vriendelijkheid heeft ze mij een paar dingen duidelijk gemaakt waar het echt om draait. Ze liet zich niet afleiden door allerlei randzaken en ruis die ik zelf inbracht in de oefeningen die we uitvoerden. Ze wees mij op de kern waar het om ging. Het is daarmee niet direct opgelost maar het heeft me bewust gemaakt waardoor ik mijn situatie anders ben gaan zien en benaderen. Het heeft me dichter bij mezelf gebracht en geeft houvast om keuzes te maken die beter bij mij passen”.

Saskia, adviseur,

Wil je aan de slag met leiderschapscoaching?

maak een afspraak