Caja&Co

Voor een persoonlijk advies:

06 82 25 72 33

Aanbod

 

Individueel

Jij als leidinggevende, manager of project manager hebt een grote invloed op je team en de organisatie waar binnen je werkzaam bent, of je er nu altijd bewust van bent of niet. Het vergroten van jouw leiderschapskwaliteiten gaat mij aan het hart omdat ik niet alleen jou als leidinggevende verder help in je ontwikkeling, maar ook een positieve impact heb op de mensen in je team en jouw organisatie.

 

 

Het vergroten van jouw impact en jouw authentiek leiderschap kun je op verschillende manieren doen bij Caja&Co in de regio Dordrecht en regio Den Haag:

Teams

Leidinggeven aan teams kan een behoorlijke uitdaging zijn. Een groep mensen met verschillende persoonlijkheden, verschillende kwaliteiten en verschillende nationaliteiten is niet automatisch een goed functionerend team. Persoonlijkheden kunnen botsen, cultuurverschillen worden niet begrepen, communicatie loopt stroef met als gevolg dat doelstellingen niet worden behaald.

Ook bij het vormen van een nieuw team of als er nieuwe teamleden toegevoegd worden, is het verstandig om extra aandacht te besteden aan teambuilding.

Kies voor een éénmalige teambuildingssessie of voor een langer teamcoaching traject, afhankelijk van wat jij en je team nodig hebben:

 

Workshops

In samenwerking met andere coaches en trainers organiseer ik met enige regelmaat workshops.

Deze workshops staan in het teken van jouw loopbaanontwikkeling, (persoonlijk) leiderschap of persoonlijke effectiviteit.

 

Klik hier voor de aankomende workshops.

Over Caja&Co

Praktische informatie

© Caja&Co. Alle rechten voorbehouden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Aangesloten bij:

KREAC Level 1